De eerste werkweek & drukdrukdruk

De eerste werkweek & drukdrukdruk

Hallo!

Hier ben ik weer, zaterdagavond, tijd om weer een stukje te schrijven. Inclusief foto’s deze keer!

Deze week was mijn eerste echte week op het werk, maar het eerste deel van de week was vooral nog papierwerk in orde maken en dingen regelen. Een beetje frustrerend, want ik wilde het liefst echt aan de slag maar dat moest nog even wachten. Gelukkig kreeg ik in de loop van de week steeds meer het gevoel dat ik alles op orde had, zelfs mijn bankrekening werkt nu dus ik kan betaald krijgen eind van de maand 🙂 Wat heb ik nog meer gedaan dat het vermelden waard is?

Zondag ben ik met Nicole naar dat jazz concert geweest, maar het was meer achtergrondmuziek in de kroeg dus er was niet zo veel aan. ‘s Avonds met haar en Colin gegeten en Nicole heeft nog banana bread voor ons gemaakt, lekker!!

Dinsdag naar dansles geweest met Naomi, de groep bestaat uit ong 45 meisjes en 15 jongens, ach ja zo is het altijd. Het was wel erg leuk! Dus ik ben definitief lid geworden. O ja, en we hebben ook kaartjes gekocht voor een concert van de Proclaimers in november, op de campus zijn veel goede concerten.

Woensdag was ik al om 8:30 aanwezig op de campus met Nicole, omdat we ons in wilden schrijven voor het weekend naar Yorkshire van de wandelclub. Ze hangen om 8:30 een lijst op, er kunnen maar 16 mensen mee dus het is vechten.. maar het is ons gelukt!! Ik ben werkelijk de allerlaatste persoon die nog mee mocht, dus ik heb mazzel. Dus volgende week van vrijdagavond tot zondag wandelweekend, ik heb er zin in! Hopelijk werkt het weer een beetje mee.

Donderdag heb ik mijn meningitis C vaccinatie gehad, kreeg er een lekker stijve arm van. Verder had ik ook een afspraak met Ian (mijn begeleider) en we gaan kijken of er een mogelijkheid voor mij is om veldwerk te doen in Antarctica in januari/februari 2007. Ik hoop het! 26 oktober gaan we naar de “Network Day” in Cambridge en dan kunnen we dit overleggen met mijn begeleiders daar. Ik weet nog steeds niet hoe het nou zit met die cruise die in ons contract staat, niemand heeft het er over. Ik zal het binnenkort wel eens navragen.

‘s Avonds kwamen Colin en Nicole hier eten, ik heb nasi gemaakt. Daarna hebben we Shakespeare in Love gekeken, op de laptop nog wel want we hebben hier geen dvd speler.

Vrijdag hebben we bij Colin gegeten, hij liet ons nog de röntgenfoto’s zien van toen hij vorig jaar zijn rug heeft gebroken, brrrrr. Ik moest alleen terugfietsen bij hem vandaan, en ondanks dat ze me een kaart en een routebeschrijving hadden meegegeven kwam ik toch bijna in het centrum terecht in plaats van thuis, ik ben zo hopeloos. Van de week verdwaalde ik zelfs op de campus!!

En vandaag ben ik met de Fell Club (wandelclub) een dagje naar de kust geweest. ‘s Morgens ben ik eerst nog even lid geworden van de bieb, en ik heb een (duur!) waterdicht jack gekocht. Maar ik wil serieus gaan wandelen dus ik wil een goede uitrusting kopen. Daarna ben ik naar het station gefietst, waar we afgesproken hadden. Het was erg gezellig, we waren met maar liefst 21 mensen, ze hadden zelf niet eens zo’n grote opkomst verwacht. We gingen met de trein van hier naar Cromer (uurtje reizen), ik heb gelijk maar een railcard gekocht. Vanaf Cromer zijn we over het strand naar Sheringham gelopen, waar we chips gegeten hebben en thee gedronken in de pub. Oorspronkelijk zouden we vanuit Sheringham met de trein teruggaan, maar we waren daar zo vroeg dat we besloten over de cliffs terug naar Cromer te lopen en daar de trein te nemen. In totaal zo’n 10 mile gelopen (16 km), het was een erg mooie wandeling! En we hadden mazzel met het weer, volgens mij ben ik zelfs een beetje verbrand. En jaja, ik heb zowaar foto’s, hier komen ze (klik om te vergroten):

Beach

Naomi (Nem) & ik

Beach

Grappige strandhuisjes in Sheringham

Beach

Groepsfoto! Het hoogste punt van Norfolk, al weet ik niet of dat klopt.

Beach

Supermooi pad over de cliffs!!

Beach

Mooie rotsformaties!

Beach

En natuurlijk moet je regelmatig even pauzeren… geloof het of niet maar ik heb alleen thee gedronken

Office

Ok deze foto is niet van vandaag en was meer een kijk-eens-wat-deze-lens-kan-foto, maar dit is de enige foto die ik van Nicole heb (ze was niet mee vandaag), en verder zie je hier onze prachtige office en op de achtergrond is Christos hard aan het werk.

Om 19:00 waren we terug in Norwich, ik deed er weer een eeuwigheid over om terug thuis te komen (ik kan niet fietsen en kaartlezen tegelijk dus ik loop totdat ik op een bekende weg ben haha). Thuis hadden Fernando, Loïc en Aurelie net diner gemaakt, en ik mocht mee eten dus dat was perfect!

En nu zit ik half in slaap te vallen achter de computer terwijl al mijn huisgenoten aan het feesten zijn. Maar ik ga morgen naar Londen! Ik zou met Nicole meegaan, maar die besloot niet te gaan, haar begeleiders waren het er ook niet zo mee eens. Mijn begeleider was helemaal enthousiast toen ik de folder van de conferentie liet zien, dus ik ga wel. (nieuwsgierig? klik hier) Het is maandag en dinsdag, maar ik kom morgenmiddag (zondagmiddag)al aan dus kan lekker Londen gaan bekijken, ben ik nog nooit geweest! Ik ga low budget, met de bus en ik slaap in een hostel vlakbij Hyde Park. Waarom ik dat doe is me zelf ook een raadsel, want ik krijg het vergoed, maar ach ik vind een hostel toch gezelliger dan een hotel, zeker nu ik alleen ga. Dinsdag om 21:30 neem ik de bus terug naar Norwich, ik ben hier pas na middernacht.

Drukke week dus, want daarna moet ik hard werken want donderdag heb ik weer een afspraak met Ian en moet ik klaar zijn om RAMS (het model) te gaan draaien. En vrijdagavond vertrekken we naar Yorkshire, volgens mij kun je me opvegen daarna maar ik heb er erg veel zin in.

Voor alle mensen die ik nog terug moet mailen: sorry… ik ben ineens veranderd in een serieuze student en werk heel hard 😉 Jullie denken misschien dat ik een grapje maak, maar het is echt zo. Ik heb deze week veel gedaan, en neem zelfs bergen huiswerk mee naar Londen. O ja en nog zoiets schokkends (en ik wil geen “ZIE JE WEL” horen van mijn ouders!!), ik heb besloten om mijn begeleider te vragen of ik bij het onderwijs betrokken kan zijn. Als PhD student kun je helpen bij practica of zelfs college geven, en daarvoor zijn er speciale cursussen waarin je leert lesgeven. Het lijkt me nog steeds niks om voor de klas te staan, maar ik wil het liefst op een universiteit terecht komen en dan willen ze meestal dat je ook colleges geeft dus daar kan ik maar beter op voorbereid zijn.

Dat was het weer voor nu, als ik uit Londen terugben zal ik wel weer een stukje schrijven, en dan heb ik zeker ook foto’s!

2 thoughts on “De eerste werkweek & drukdrukdruk

 1. Fantastisch, als je je vader kan les gegeven met computers, dan lukt je dat ook met studenten….

  Zelfs met Paul..?

  Have a nice week …..

 2. Hoi Serieuze student!

  wat een tof verhaal weer! Ik hoop echt dat je gauw op Anartica beland! 🙂

  Succes met alles!

  Groeten,

  Gerard.

Comments are closed.

Comments are closed.