Winkelen, The Levellers, etentjes en mijn verjaardag!

Winkelen, The Levellers, etentjes en mijn verjaardag!

Hallo!

Twee weken later, de tijd vliegt… morgen ga ik al naar Nederland! Tijd voor een update dus…

Wat heb ik zoal gedaan de laatste tijd? De week nadat we terug waren uit Nederland vloog voorbij. In het weekend ben ik naar de uitvoering van het UEA Orchesta & Choir geweest, Paola zingt in het koor! Ze voerden de opera Carmina Burana op, erg indrukwekkend!! Het was in de St Andrews Hall, mooie grote soort ridderzaal. Ik was er al eerder geweest voor het bierfestival en de Afro Brazil Party, multifunctioneel dus.

De week erna was druk… Ik ben twee keer de stad in geweest met Nicole met als resultaat dat we beide eindelijk nieuwe schoenen hebben! Ik heb nieuwe wandelschoenen, dat werd eens tijd. We hebben een avond Trivial Pursuit Globe Trotter gespeeld. Dat hadden we gekocht in de hoop dat niet alle vragen over Engeland zouden gaan. Maar de Engelsen zijn nogal trots en de meeste vragen gaan alsnog over de koningin of overzeese gebieden. En als het over Australie ging waren de mogelijk antwoorden: Sydney, Melbourne of Queen Elizabeth. Wel lachen!

Verder kwamen onze camera’s aan, Nicoles ouders hadden ze doorgestuurd hierheen en we waren erg blij toen we ze ontvingen…

camera's

Zo zaten we op de grond in de office als 2 kinderen met nieuw speelgoed!!

Woensdagavond zijn we naar het concert van The Levellers geweest. Ik kende ze niet, maar ze zijn wel bekend en ik zag dat ze vorig jaar in Wageningen hebben opgetreden op 5 mei. Het is een soort punk/folk combinatie, ik vond het geweldig! Het publiek ging flink uit hun dak, en als een echte Engelse liep ik daarna alleen in een hemdje in de vrieskou, zo warm had ik het.

Donderdagavond was het Christmas Dinner dat Nicole en ik hadden georganiseerd, in the Waffle House. Groot succes, we waren met 24 mensen en ik heb heel leuk zitten praten met mensen die ik tot dan toe alleen van gezicht kende.

Vrijdag moest ik mijn presentatie geven. Ik maakte iedereen aan het lachen met mijn verhaal over Holland/Nederland, en het ging wel ok. Ik was niet zo tevreden met mezelf toen ik vragen kreeg en ze niet allemaal kon beantwoorden, maar ja.

Zaterdag ben ik weer gaan winkelen (ik lijk wel een shopaholic), er lag sneeuw!! Echt kerstsfeertje om dan te winkelen in de kou, en er waren groepen Carols aan het zingen. Zondag ben ik de hele dag bij Nicole geweest, we hebben haar huis versierd en gekletst en ik heb wat kerstkaarten geknutseld. ‘s Avonds had Arby pompoensoep voor ons gemaakt, Colin kwam ook eten. Was een leuke dag!

Deze week is erg rustig, veel studenten en docenten zijn al naar huis. De campus is bijna uitgestorven en daardoor zijn we allemaal in een vakantiestemming en komen we nauwelijks aan werken toe tussen lange thee en lunchpauzes. Dinsdag was ik jarig! Ik heb pannenkoeken gebakken voor Paola, Kirsten en een Duitse vriend van haar, Nicole en Colin. Colin was alleen zwaar teleurgesteld dat ik geen lemon juice had, weet ik veel dat Engelsen dat op pannenkoeken eten!!! Daarna hebben we in de woonkamer lui zitten praten. Leuke avond! Hier wat foto’s…

Birthday

Birthday wishes šŸ™‚

Birthday

Wijn, Baileys, Banana bread, kaarsjes en Hanneke

Ik probeer nog wat te werken vandaag maar dat gaat niet echt lukken denk ik. Vanavond komt Paola bij mij logeren, we moeten morgen al om 8:00 de bus hebben. We gaan weer met de trein en boot naar Nederland. Ik heb er zin in! We blijven tot woensdag, dus niet al te lang. Ik heb dan donderdag in Norwich en vrijdag vertrek ik naar zuid London waar Colins ouders wonen, zodat zijn vader ons midden in de nacht naar Gatwick kan brengen. Ik heb zo’n zin in skien!!! We hadden nog wel pech, op de vliegtickets stond ik als Mr Hanneke. Nou dat vonden ze een probleem en het moest veranderd worden.. kosten: 50 pond!! En bedankt…

Ik schrijf volgende week wel weer als ik terug ben in Norwich! Iedereen een hele fijne Kerst gewenst!!!!

Groetjes,

Hanneke

2 thoughts on “Winkelen, The Levellers, etentjes en mijn verjaardag!

  1. hooi Hanneke! allereerst hartelijk bedankt voor je super kerstkaart! ik zal zo even je verjaardag verhaal printen. En lezen in bed. šŸ™‚ Wat een toffe foto’s erbij trouwens! Een zeer actief verjaardag feestje! Een massage salon is er niks bij. šŸ™‚

    Hier gaat het al wat beter. Heb zelfs een doos (monsterflessen?) met inhoud van het werk gekregen. Werd helemaal bezorgt, met een grote vrachtwagen, ik dacht al: gaan ze monsterflessen hier bezorgen? šŸ™‚

    Veel plezier met de kerst en tot in 2006!

    Groeten, Gerard.

Comments are closed.

Comments are closed.